Otkako joj je prije četiri mjeseca umrla majka Divna, srpska pop diva Jelena Karleuša nije puno otkrivala u javnosti kako se osjeća i koliko ju je to pogodilo. Nakon smrti skrivala se od medija, a prvi izlazak pred kamere bio je angažman kao članice žirija i mentorice natjecatelja u glazbenom showu 'Zvezde Granda'. Pritom je pri ulasku u studio redovito izbjegavala novinare, a sa snimanja su stizale vijesti kako je Jelena često 'pucala' te navodno čak imala i slom živaca. Sad se 40-godišnja zvijezda napokon osvrnula na razdoblje koje je iza nje i u razgovoru za portal Svet priznala kako joj je bilo izuzetno teško, ali je otkrila i što joj je pomoglo da ga prebrodi.

PROGOVORILA Karleuša o najgorem periodu u životu
Instagram 

'Generalno je cijelo razdoblje iza mene bilo strašno teško. Najgore u mom životu. 'Zvezde Granda' su mi pomogle da sve to na neki način prebrodim. Trudila sam se, koliko sam mogla u tim trenucima, posvetiti se mojim kandidatima i da svim tim mladim ljudima prenesem moje znanje i životno iskustvo. Na sceni sam skoro 25 godina i ovaj posao mi je više nego jasan', rekla je supruga 34-godišnjeg nogometaša Duška Tošića. 

PROGOVORILA Karleuša o najgorem periodu u životu
YouTube screenshot 

Otkrila je i kako je sudjelovanje u 'Zvezdama Granda' itekako utjecalo na njen privatni život i da je morala žrtvovati puno osobne sreće, više nego pjevačica Marija Šerifović koja je također članica žirija. Ipak, kazala je kako nije odustala od showa zato što misli da je ono što pružaju natjecateljima 'važan faktor'.

PROGOVORILA Karleuša o najgorem periodu u životu
Screenshot 

'Mislim da je moja žrtva u Zvezdama Granda najveća. U svakom smislu. Meni su sve ove sezone utjecale i na obitelj i na brak jer sam godinama spriječena da s djecom odlazim kod supruga u inozemstvo, svako moje pojavljivanje košta pravo bogatstvo jer ja se ne mogu pojaviti u trapericama i tenisicama kao Marija, nosim najveći medijski pritisak i imam ulogu nekog tko mora održavati veliku gledanost', rekla je diva koja je nedavno u Beogradu održala svoj prvi veliki koncert nakon majčine smrti i koja se, osim s bolom zbog gubitka majke, mora boriti i protiv krivične prijave njenog navodnog bivšeg ljubavnika, 29-godišnjeg bosanskog nogometaša Ognjena Vranješa, koji ju je tužio zbog navodne prijetnje smrću.