Djevojka koja s pjevačem očekuje dijete, Marina Gagić, po prvi je put odlučila progovoriti o detaljima njihove veze kao i tragičnom periodu koji je obitelj preživljavala posljednjih mjeseci nakon što je pjevač u listopadu 2018. godine doživio kobnu prometnu nesreću u kojoj je zamalo izgubio život. Tijekom cijele medijske prašine koja se podigla oko pjevača u proteklih nekoliko mjeseci, njegova zaručnica Marina Gagić nije davala intervjue. Trudna Marina nije željela komentirati medijske natpise dok se pjevač borio za život, no sada, kada je Lazić konačno došao kući, Marina je za srpski Svet ispričala svoju stranu priče. 

'Stoički sam sve izdržala i ni u jednom trenutku nisam posustala niti izgubila vjeru da će sve biti dobro. Bilo je trenutaka kada mi je bilo toliko teško da nisam vidjela izlaz, što god da sam napravila, Darku se nije moglo pomoći, ali hvala Bogu, sve se lijepo završilo', počela je svoju ispovijest Marina. 'Bilo je raznih priča i pokušaja da me se udalji od Darka, ali nisu uspjeli, niti me je to poremetilo. Kada sam saznala da sam trudna, ni na trenutak se nisam dvoumila što trebam napraviti. Željela sam roditi dijete Darku iako nisam znala što me čeka, niti što će biti s njim. Na abortus nisam ni pomislila, niti bih to ikada učinila. Bog nam je podario ovo dijete nakon svega što smo prošli', nastavila je priču Gagićeva.

'Mogu reći da je Darka ova nesreća puno promijenila, sada je shvatio što je život i koliko on vrijedi. Darku sam prepustila odabir imena za sina, i on je odlučio da će se zvati Mihajlo, po anđelu za koga Darko vjeruje da ga je spasio i sačuvao život. Darko je svjestan da ga je čudo spasilo, zbog toga je počeo da vjeruje u Boga i da se moli', dodala je ona, a potom priču zaključila detaljima o trudnoći o kojoj se do sada nije puno znalo. 'Polako guram, trenutno nemam većih problema i nadam se da će tako i ostati. Ponekad imam mučnine i malaksala sam, ali ništa strašno. Darko mi daje snagu i jedva čekam da stane na noge, pa da zajedno uživamo i sređujemo sobu za sina', rekla je za kraj Marina.