Smrt Divne Karleuše, majke pjevačice Jelene Karleuše i dugogodišnja novinarka, pogodila je cijelu srpsku scenu, a osoba koja još uvijek ne može procesuirati ovu tragičnu situaciju je Divnin bivši partner, nekadašnji član grupe 'Dobri momci', Velimir Gale Mitrović s kojim je bila 17 dugih godina.



Istaknuo je tako kako je 60-godišnja novinarka obilježila velik dio njegova života i da ju nikada neće zaboraviti. ' Sve što mogu reći je da sam još uvijek u šoku i da mi je vijest jako teško pala. Divnu ću pamtiti kao nasmijanu, veselu, nježnu, šarmantnu, pametnu, sposobnu i nadasve hrabru ženu koja je, dok smo bili zajedno, uvijek bila uz mene i podržavala me u svemu što sam radio', ispričao je glazbenik za Telegraf.



Iako su se Gale i Divna razišli još 2009.godine i prekinuli sve kontakte, Divna je tada ispričala kako je raskid bio prijateljski. 'Jelena je oduvijek bila pametna i znala je da joj majka ne može cijeli život biti sama. Nije komentirala našu vezu, ali je bila blagonaklona prema njemu. Nikada se nije vratila s puta, a da Galetu, baš kao i meni nije donijela poklon. Ponekad je, kada se posvađamo, znala stati na njegovu stranu. Razišli smo se nakon 17 godina kao prijatelji. Jednom sam probala brak i drugi nisam željela', rekla je prije osam godina Divna.