Kako prenosi srpski Kurir, folk pjevač Emir Habibović prije nekoliko dana doživio je stravičnu prometnu nesreću baš kao i njegov kolega Darko Lazić. Naime, 33-godišnji pjevač je kod Prijepolja zamalo izgubio život, a prometna nesreća jezivo sliči onoj u kojoj je 27-godišnji Lazić zamalo izgubio život. Cijeli događaj je još bizarniji jer je upravo Habibović među prvima posjetio Darka Lazića u bolnici te pružio podršku prijatelju koji se borio za život. 

'Nesreća se dogodila kod Prijepolja, vozio sam sa Zlatibora prema Crnoj Gori. Išao sam brzinom oko 80 kilometara na sat. Jedan Fiat sa žutim tablicama išao je ispred mene i naglo zakočio, tako da se ja nisam stigao zaustaviti. Vidio sam da u tom autu sjede djeca, pa sam svjesno odlučio sebi naškoditi kako ne bih njih povrijedio, jer je auto išao direktno na njih. Nisam uspio vidjeti je li vozač muškarac ili žena, ali znam da je pobjegao, dok je se moj auto prevrnuo', rekao je potreseni Emir za srpski Kurir, dodajući kako je njegov auto u potpunosti uništen, ali je on, na sreću, prošao s lakšim ozljedama glave i vrata, pa je ubrzo pušten iz bolnice u Prijepolju.

Podsjetimo, srpski pjevač Drako Lazić u listopadu prošle godine doživio je stravičnu prometnu nesreću. Naime, njegov automobil sletio je s ceste i prevrnuo se na krov, a pjevač je u nesreći zadobio tešku ozljedu glave te povredu kralježnice zbog koje se još uvijek nalazi u invalidskim kolicima. Pjevač je prije nekoliko tjedana pušten na kućnu njegu, a svakodnevno odlazi na terapije kojima liječi ozljedu kralježnice.