Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus jako voli sa svojim obožavateljiam na društvenim mrežama dijeliti trenutke iz svog života, a svojim ih fotografijama nerijetko ostavlja bez daha. Isto je učinila i ovoga puta kada je objavila fotografiju s novom frizurom. Nives je naime, kao i brojne druge žene, promjenu godišnjeg doba iskoristila za promjenu izgleda, pa je svoju kosu skratila i osvježila novom bojom.

'Novi friz i neka nova ja', napisala je Nives pored fotografije na kojoj pozira u frizerskom salon udjevena u zavodljivi plavi kombinezon koji savršeno ističe sve njezine atribute. Od svojih je obožavatelja dobila same pohvale, a mnogi su se složili da ju je ova promjena pomladila i dodatno naglasila njezine lijepe crte lica.

Možda joj nova frizura u život dovede i novu ljubav, a što točno očekuje od svog budućeg dečka, Nives je nedavno podijelila na društvenim mrežama. 

'Moj dečko na Instagramu mora pratiti Evu Mendes, Rihannu, Kelly Brook, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Sofiju Vergaru, Sandru Afriku i Jelenu Rozgu. U suprotnom postaje bivši prije nego postane dečko. Kad vidim da lik prati svega četiri nepoznate ženske osobe koje su vjerojatno mama, sestra, rodica, cura (žena) i od poznatih eventualno Adele i Ellen, kažem sama sebi : 'E to je pi.ka, a ne ti.' Zar zaista postoje likovi koji bez skrivenih namjera otvore Instagram kako bi komentirali dosadnjikave fotografije kolegama i prijateljima i lajkali mamu, sestru i curu koje viđaju svaki dan?', napisala je Nives i mnogim muškarcima zagolicala maštu.