Zvijezda australske sapunice 'Home and away', Ben Unwin iznenada je preminuo, potvrdila je policija i prenijeli strani mediji. Samo dan prije njegovog 42. rođendana pronađeno je tijelo, no pravi razlog smrti još nije poznat. Smrt glumca koji je u spomenutoj seriji utjelovio zločestog dečka Jesseja McGregora, ne smatra se sumnjivom, što automatski isključuje ubojstvo kao razlog. Na Twitteru se od svog kolege oprostila i Tempany Deckert, koja je kratkom porukom 'RIP Ben' odala počast prijatelju.

Ben je u 'Home And Away' glumio od 1996. do 2000. godine, nakon čega je uzeo dvogodišnju pauzu te se sapunicu vratio u razdoblju od 2002. do 2005. godine. Njegov lik bio je poznat po tome što je često upadao u nevolje, optuživan je da je spalio trgovinu i umiješao se u ilegalni rad s Mickom Dwyerom što dovodi do automobilske potjere.

Tada je Ben bio jedan od najboljih mladih lica na australskoj sceni. Upravo zato je 1997. godine nominiran je od strane British National Television Award, i to za novo televizijsko lice, nakon čega je iste godine osvojio nagradu Logie za najpopularniji novi talent. Nakon što je napustio sapunicu, Ben se povukao s glumačke scene i nastavio studij prava, zbog čega je naposljetku postao dobar odvjetnik.