Zvijezda platforme Youtube i ljubitelj video igrica, 29-godišnji Etika, pravog imena Desmond Amofah, nakon šest dana potrage, pronađen je mrtav u ponedjeljak, u New Yorku, prenosi portal Mirror. 'Žao nam je što vas moramo obavijestiti da je Desmond Amofah Etika pronađen mrtav u rijeci 'East River', objavila je njujorška policija. Nekoliko dana prije pronađene su njegove osobne stvari, i to nedaleko od mjesta gdje je tijelo pronađeno. 

Etika je prije tjedan dana, nakon što je objavio osmominutni video u kojem priznaje da razmišlja o samoubojstvu, nestao. Video u kojem se ispričava svima koje je odgurnuo od sebe i u kojem priznaje da boluje od depresije, izbrisan je. 'Znate, sve do sada, nikada nisam razmišljao o samoubojstvu. Ono što nisam shvatio je da me zidovi sa svih strana pritišću. Iako nikada nisam došao do kraja, često sam pretjerivao i otišao predaleko. Sada priznajem, mentalno sam bolestan', rekao je youtuber u kratkom videu. 

Iako nije pričao s Etikom godinu dana, njegov mlađi brat pojavio se kada je započela potraga za youtuberom i napomenuo kako nikada nije pomišljao da mu je brat mentalno bolestan. 'Nije pokazivao nikakve znakove depresije, nikada nisam mogao slutiti na ovako nešto. Volim ga i nadam se da si nije naudio', rekao je prije same tragedije, njegov 26-godišnji brat koji je htio ostati anoniman.