Uz ime vojvotkinje od Sussexa, 37-godišnje Meghan Markle, opet se vežu skandali. Naime, njezin polubrat, 52-godišnji Thomas Markle Jr., za The Sun je otkrio da je postao beskućnik i to zbog bivše američke glumice. 'Ovo je najniža točka u mom životu koju sam dosegnuo. Užasno je živjeti u maloj hotelskoj sobi sa zaručnicom Darlene, njezinim sinom i naša dva psa protekla dva mjeseca', rekao im je. 

'Svaki moj pokret se zna i pod budnim okoom sam javnosti. Ne samo ja već i cijela moja obitelj, a sve to samo zbog kraljevskog braka moje sestre. Postao sam nepoželjan u mom rodnom gradu i nisam uspio naći dom za sebe i svoju obitelj', požalio se te dodao kako ne može pronaći ni posao jer se o njemu govore jako ružne stvari. 

Podsjećamo, 52-godišnji Markle Jr. je ostao bez posla početkom godine, a radio je kao staklar. Nakon toga ga je vlasnik doma u kojem je živio izbacio što je rezultiralo pravnom bitkom. Thomas je za spomenuti medij ispričao kako je na kraju svojevoljno napustio kuću, dok s druge strane bivši stanodavac tvrdi da je Meghanin polubrat oštetio kuću i da mu duguje novce.