Ellen DeGeneres poznata je komičarka, voditeljica, glumica, spisateljica i producentica, ali i osoba koja uživa u prodaji te kupnji kuća i imanja. Uz vilu na Beverly Hillsu te palaču i ranč u Santa Barbari, slavna se Ellen odlučila i za prvu ovogodišnju kupnju. Sa suprugom, glumicom Portiom de Rossi, kupila je imanje u južnoj Kaliforniji, u gradiću Montecito, koje ih je osvojilo položajem, prirodom koja ga okružuje, ali i kućom čiji je dizajn inspiriran Balijem.

4140

Kamen, bambus, hrast i staklo materijali su koji prostoru daju posebnost, a Ellen uživa u atmosferi koja je prožeta mirom i tišinom. Osim raskošnih soba, terasa i drvene sjenice skrivene u sjeni stabala, omiljeno mjesto Ellen i Portie jest bazen s pogledom na Tihi ocean, ali i velika biblioteka te prostor za meditaciju.

Supružnice iznimno cijene umjetnost pa su ih pri kupnji oduševila i brojna umjetnička djela balinežanskih umjetnika koja su duša kuće i imanja. U kući će sigurno svoje mjesto naći i predmeti za uređenje doma brenda ED by Ellen, čiji dizajn i potpisuje slavna voditeljica.