Kuća na plaži u Malibuu koja se odlikuje neobičnim dizajnom i upečatljivim komadima namještaja vlasništvo je 49-godišnjeg holivudskog glumca Edwarda Nortona, koji ju je kupio još prije deset godina. Tada je za nju izdvojio 2,72 milijuna dolara, ali luksuzna vila danas vrijedi dvostruko više. Sagrađena je 1982., a prostire se na sto četvornih metara i podijeljena je u dvije cjeline, odnosno dva manja stana.

4257

U onome na katu su spavaća soba, kuhinja i dnevni boravak koji ima izlaz na prostranu terasu s pogledom na ocean. U prizemlju su smješteni još jedna kuhinja, dnevni boravak te dvije spavaće sobe, a ima i izravan prilaz plaži. Donji stan uređen je u pomalo boemskom stilu s bambusovim podom, kuhinjom dominira štednjak nalik onima iz 60-ih godina prošlog stoljeća boje senfa, a stropovi i zidovi obloženi su drvom.

Drvom je obložena i terasa ispred kuće s koje se dolazi do plaže rezervirane samo za vlasnike. Osim ležaljki i suncobrana, na terasi su i drvena Tiki koliba te jacuzzi. Unatoč odličnoj lokaciji i atraktivnom izgledu, zvijezda koja je triput nominirana za prestižnu nagradu Oscar u kući na plaži rijetki boravi. Uglavnom je iznajmljuje, i to za 15 tisuća dolara mjesečno.