Američki glumac John Goodman, javnosti najpoznatiji po ulozi Dana Connera u popularnoj humorističnoj seriji ‘Roseanne’, u posljednjem je intervjuu za strane medije progovorio o svojoj dugogodišnjoj borbi s alkoholizmom. Naime, Josh posljednjih deset godina nije okusio ni kap alkohola, a sve kako bi se riješio dugogodišnje ovisnosti o tom poroku. Njegova borba nije bila nimalo laka, a sada je napokon o svemu odlučio javno progovoriti.

'Imao sam sreće jer su me još uvijek angažirali za razne projekte, ali činjenica je da sam pio čak i na poslu. Nisam mogao jasno izgovarati tekst. Mislio sam da sam uspio zavarati ljude, ali u licu sam bio toliko crven da bi se najlakše opisao kao prometni znak stop’, prisjetio se slavni američki glumac. Dodao je i kako se točno sjeća trenutka u kojem je njegova ovisnost otišla predaleko.

'Sjećam se da sam morao na dodjelu Emmyja, a zbog alkohola sam propustio i probe na setu. Bio sam pijan i nisam prestajao piti. Tresao sam se, ali i dalje sam pio. U jednom sam trenutku shvatio da trebam liječničku pomoć. Pozvao sam suprugu Annu, koja mi je nakon nekoliko telefonskih poziva osigurala mjesto u centru za odvikavanje’, kazao je 65-godišnjak koji je na liječenja od alkoholizma odlazio punih deset godina.

 'Jednostavno sam odlučio da mi se sviđa ovaj osjećaj. Volim biti trijezan’, zaključio je glumac koji je u procesu odvikavanja od alkohola izgubio i velik broj nakupljenih kilograma.