Kako Kurir ekskluzivno saznaje, srpski folk pjevač, 27-godišnji Darko Lazić i njegova uskoro bivša supruga, 33-godišnja pjevačica Ana Sević, prekinuli su prije godinu dana kada je Ana saznala da je njezin tadašnji suprug orgijao s prostitutkama. Naime, pjevač je svojevremeno koristio usluge takozvanih elitnih prostitutku, zbog čega je u jednom beogradskom hotelu nastala prava filmska scena nakon što ga je Ana potražila na mjestu 'zločina', piše Kurir. Dodaje i kako je Darko tada pjevao na jednoj zabavi gdje se zbog orgija s prostitutkama okupila beogradska krema. 

Kada je doveo atmosferu do vrhunca, počastili su ga jednom djevojkom s kojom je otišao u sobu, saznaje Kurir od izvora koji je bio dugogodišnji klijent prostitutki nedavno uhićenog Mihajla Maksimovića. 'Darko je pjevao od 19 do 23 sata, pio je alkohol sve vrijeme i bilo je ludo. Svi su se zezali, jeli, pili, a tu su bile i prostitutke koje su cijelu večer zabavljale goste. Darko nas je zabavljao, a kad je završio posao, dali su mu jednu zgodnu crnku kako bi ga počastili. Poslije 23 sata su otišli u sobu. On je bio skoro oduzet od alkohola, ali i nekih psihoaktivnih supstanci', priča izvor za spomenuti portal te dodaje da je tada na zabavu neočekivano došla tadašnja pjevačeva supruga Ana i napravila skandal. 

'U jednom trenutku je Ana došla u hotel i počela vikati na sav glas gdje je Darko. Bilo je jasno da joj je netko javio gdje joj je suprug i što radi, ali nije ga uspjela pronaći. Kada je napustila hotel, Darka smo potpuno pijanog jedva iznijeli iz sobe tek u četiri sata ujutro, stavili ga u automobil i odvezli kući', otkrio je, a Kurir istaknuo kako Ana i Darko nisu bili dostupi za komentar.

Podsjećamo, par je u braku bio od 2014. godine kada je na svijet došla i kćerkica Lorena, a u siječnju 2018. u medijima je odjeknula vijest kako se naizgled savršen par razvodi. Nedugo nakon medijskih natpisa oglasili su se i Ana i Darko te potvrdili kako su odlučili krenuti svatko svojim putem. Pjevač je nakon toga upoznao Marinu Gagić s kojom sada očekuje drugo dijete.