Irina Shayk i Bradely Cooper jedan su od javnosti omiljenih parova, a na sebe sve više pažnje privlače otkada su postali roditelji lani u ožujku. Ipak, ovoga puta jedan od fotografa ulovio je ovaj skladan par u izlasku bez kćerkice Lee de Seine, koja je ujedno razlog zašto se sve rijeđe pojavljuju na crvenim tepisima i ostalim društvenim događanjima.

Za romantičnu večeru u dvoje, Bradley je izabrao leženu odjevnu kombinaciju, dok je njegova odabranica za izlazak u poznati restoran odjenula atraktivnu oversized haljinu nježno ružičaste boje. Kosu je skupila u opuštenu pundžu, a makeup je pratio cijelu kombinaciju te je bio vrlo diskretan.

Par se čitavo vrijeme držao za ruke, a na licima im je jasno bilo vidljivo koliko su zaljubljeni jedno u drugo.

'Obitelj je razlog zbog kojega postojimo. Oduvijek su mi u ljubavi bili uzor moji roditelji koji su u braku gotovo trideset godina. Sanjala sam da i ja jednog dana imam takvu obitelj i mislim da mi se majčinstvo dogodilo baš u pravom trenutku', izjavila je nedavno Ruskinja i dodala kako želi imati puno djece, a u tome je, kako tvrde izvori bliski paru, podržava i njezin partner.  'Irina i Bradley uistinu se jako vole i brzo bi mogli proširiti obitelj', istaknuo je njihov blizak prijatelj.