Story radio
Početna Celebrity 4888 prikaza 04. veljače 2019.

Provokativno izdanje Lepe Brene

Instagram screenshot.

Pjevačica se pohvalila fotografijama

Jedna od najpoznatijih folk pjevačica, 58-godišnja Lepa Brena, posljednjih tjedana svoje obožavatelje na Instagramu časti fotografijama s privatnog odmora gdje joj društvo prave suprug i sinovi. Nakon turneje po Australiji, na red je došla Bora Bora, a posljednje Brenine fotografije raspametile su obožavatelje. Naime, osim što se pohvalila egzotičnom destinacijom na kojoj se trenutno nalazi, 58-godišnjakinja se pohvalila i linijom na kojoj bi joj pozavidjele i mnoge mlađe kolegice. Na fotografiji Lepa Brena zadovoljno pozira u maslinastom kupaćem kostimu, a pjevačičina linija nikog nije ostavila ravnodušnim. 

'Prezgodna', 'Ovo je buduća superbaka', 'Sve bolja i bolja', 'Svaka čast na izgledu', samo su neki od komentara zadivljenih pratitelja Lepe Brene na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Podsjećamo, prije nego je otišla na odmor na Bora Boru, pjevačica je održala turneju po Australiji, a s obožavateljima je podijelila i kako se zabavlja na pauzama između nastupa. Jedna od zanimljivijih objava svakako je bila i ona u kojoj je pjevačica na večeri u društvu prijatelja i obitelji jela psa. Naime, Brena se pohvalila kako uživa u čokoladnom desertu u obliku psa. Međutim, nisu svi shvatili pjevačičin smisao za humor te je tako za neke obožavatelje ipak bilo previše vidjeti omiljenu im pjevačicu kako jede psa. 

 

Komentari