Jedna od najpoznatijih folk pjevačica, 58-godišnja Lepa Brena, posljednjih tjedana svoje obožavatelje na Instagramu časti fotografijama s privatnog odmora gdje joj društvo prave suprug i sinovi. Nakon turneje po Australiji, na red je došla Bora Bora, a posljednje Brenine fotografije raspametile su obožavatelje. Naime, osim što se pohvalila egzotičnom destinacijom na kojoj se trenutno nalazi, 58-godišnjakinja se pohvalila i linijom na kojoj bi joj pozavidjele i mnoge mlađe kolegice. Na fotografiji Lepa Brena zadovoljno pozira u maslinastom kupaćem kostimu, a pjevačičina linija nikog nije ostavila ravnodušnim. 

'Prezgodna', 'Ovo je buduća superbaka', 'Sve bolja i bolja', 'Svaka čast na izgledu', samo su neki od komentara zadivljenih pratitelja Lepe Brene na Instagramu. 

Podsjećamo, prije nego je otišla na odmor na Bora Boru, pjevačica je održala turneju po Australiji, a s obožavateljima je podijelila i kako se zabavlja na pauzama između nastupa. Jedna od zanimljivijih objava svakako je bila i ona u kojoj je pjevačica na večeri u društvu prijatelja i obitelji jela psa. Naime, Brena se pohvalila kako uživa u čokoladnom desertu u obliku psa. Međutim, nisu svi shvatili pjevačičin smisao za humor te je tako za neke obožavatelje ipak bilo previše vidjeti omiljenu im pjevačicu kako jede psa.