Jelena Đoković, supruga proslavljenog srpskog tenisača Novaka Đokovića, po prvi je put objavila fotografiju njihove kćerkice Tare koja je na svijet stigla 2. rujna u večernjim satima. Na fotografiji se vidi kako Jelena dijete drži u rukama i doji, a na fotografiji im se pridružio i Pjer, jedna od tri pudlice koje imaju Jelena i Novak. Ova preslatka fotografija dokaz je da Jeleni majčinstvo odlično stoji i da uživa sa svojom malenom ljepoticom.

Inače, Jelena Đoković je rodila u ekskluzivnom bolničkom kompleksu “Grace Kelly” u Monacu, u istoj bolnici u kojoj je na svijet donijela i sina Stefana, a gdje porod stoji pet tisuća eura, plus još tisuću eura za svaki dan boravka u bolnici. Djevojčica se rodila baš u vrijeme US Opena, kao i kćerka Serene Williams. Par u Monacu, poput većine slavnih sportaša, ima službeno prebivalište. Večer nakon dolaska male Tare, Novak je u svom domu organizirao proslavu za najbliže prijatelje i kumove koja je trajala do ranih jutarnjih sati, dok je ponosni djed Srđan pak, sa svojim društvom radosnu vijest proslavljao u jednom restoranu.

Nekoliko dana nakon rođenja Tare, ponosni se tata Novak obratio svima koji su podijelili ovu radost s njim i njegovom suprugom. ‘S velikom radošću i ponosom želim podijeliti s vama da smo doveli našu malu Taru kući kod njezinog brata Stefana. Jelena i ja smo svaki trenutak njenog dolaska na svijet proživjeli zajedno i kao muškarac, moram izraziti veliko divljenje i zahvalnost svakoj ženi… Koliko bola i nesebičnog davanja žene prođu da bi stvorile, donijele na svijet i odgojile ta mala božanstvena bića… Kakav blagoslov! Hvala vam svima na porukama i čestitkama. Jelena i Tara su moja dva anđela, a Stefan je ponosni stariji brat koji želi sudjelovati u Tarinim rutinama. Život je divan!’, napisao je Novak na Instagramu uz preslatku fotografiju ruku četveročlane obitelji. Autor: T.O. Fotografije: Društvene mreže, Getty