Premda mu se nasljednik, sinčić Aleksej rodio još 26. lipnja, pjevač Darko Lazić nije se s njim pojavljivao u javnosti niti je objavio njegovu fotografiju, sve dosad. Na radost njegovih obožavatelja, Darkova zaručnica i Aleksejeva majka, 20-godišnja Marina Gagić odlučila je podijeliti slatku i nježnu fotografiju nje s Aleksejem u naručju, i to u umjetničkom crno-bijelom 'štihu'.

'Moj Serafim', napisala je ponosna mama u opisu fotografije i ganula njihove obožavatelje. 'Prelijepo', 'božanstveno', pisali su  u komentarima, 'živi i zdravi bili', 'ljepotan na mamu i tatu', 'jako je lijep'...

Podsjetimo, 27-godišnji Darko osim Alekseja ima i petogodišnju kćerkicu Lorenu iz braka s bivšom suprugom, 33-godišnjom pjevačicom Anom Sević koja je sada, navodno, trudna. Darko je rođenje sina proslavio velikom feštom u svojoj obiteljskoj kući u Brestaču, a ime sina dao si je istetovirati na ruku. Nakon što je Aleksej izašao iz bolnice, pjevač je izjavio kako je 'kćer nešto lijepo, ali sin je poseban', čime je razljutio javnost. Optužili su ga da radi razliku među spolovima, a ulje na vatru dolilo je to što se nije pojavio na proslavi petog rođendana kćeri Lorene. Pjevač se branio kako ga njena majka nije namjerno obavijestila niti pozvala te da je taj dan imao zakazani koncert.