Srpska voditeljica Dea Đurđević koja je stradala u prometnoj nesreći pri kojoj joj je ruka amputirana, sada se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Srbije, na odjel ortopedije, a pred njoj je još dugi oporavak. Naime, posjetio ju je vlasnik Pinka, televizijske kuće za koju lijepa voditeljica radi te se pohvalio na Twitter profilu fotografijom s nasmijanom Deom.

'Moja Deica je sve bolje i bolje i uskoro se vraća na posao, jedva sam je uvjerio da ne dolazi u subotu braniti Pink! Ljubav naša', napisao je. Ovo je prva fotografija voditeljice koja je dospjela u javnost nakon nesretnog događaja. Njezini liječnici, obitelj i prijatelji su uvijek isticali koliki je ona borac te je vrlo pozitivna po pitanju oporavka, a njen osmijeh na licu samo to i potvrđuje. Nekoliko sati poslije, sama Dea je objavila fotografiju na svom Instagram profilu, a to je također njeno drugo oglašavanje u javnosti nakon nesreće.

Podsjećamo, 27-godišnja voditeljica stradala je u Beogradu u prometnoj nesreći između dva autobusa i tri automobila, u kojoj je pored nje ozlijeđeno još dvoje ljudi. Prvo je imala lakši sudar s drugim automobilom, a u trenutku kada je izašla, kako bi se s drugim vozačem procijenila štetu na automobilu, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku.