Urednik i voditelj na RTL-u Tomislav Jelinčić sa suprugom Ivanom već ima tri sina, a potkraj svibnja u njihovu je obitelj stigla djevojčica kojoj su dali staro hrvatsko ime Buga. Ponosni roditelji sunčani dan iskoristili su za šetnju metropolom s novom mezimicom. Tradicionalna imena popularna su kod Jelinčića pa uz Bugu, Ivana i Tomislav imaju 12-godišnjeg Jonu, osmogodišnjeg Vida i šestogodišnjeg Tina.

Dolazak djevojčice priželjkivala je cijela obitelj, a posebno Ivana koja više nije jedina žena u kući. Njihova obitelj sada broji šest članova, a čini se da su se s tom brojkom odlično snašli. “Više se i ne sjećamo kako je bilo dok je nije bilo. Baš je cool’’, rekao nam je Tomislav te otkrio da braća nisu bila ljubomorna na dolazak sestrice.

‘Odmah su je prigrlili pa su roditelji ljubomorni jer ne stignu doći na red. Pravi šou', našalio se voditelj na RTL-u. Obitelj se veseli i odlasku na prvi godišnji odmor s novim članom obitelj. ‘'Sigurno ćemo pobjeći na neki hrvatski otok. Klasični godišnji odmor, bez velikih planova. Jedva čekamo!’’