Glumica Ana Gruica Uglešić otvorila je blagdansku sezonu time što je već okitila bor. Na Instagramu je objavila fotografiju okićenog bora. 'Mi više nismo mogli izdržati', napisala je Ana ispod fotografije, ne skrivajući uzbuđenje što dolazi za nju najdraže razdoblje u godini. Iz tog razloga Story.hr ju je odlučio upitati čemu se najviše veseli u predblagdansko razdoblje te ima li novogodišnjih želja. 

'Jako se veselimo Božiću, pa kao što ste vidjeli već smo počeli s pripremama', rekla je kroz smijeh te dodala da se najviše raduje obitelji na okupu, a njen sin Marat je najuzbuđeniji oko blagdana i blagdanskog darivanja.

'Ovo je meni i suprugu Boranu prvi zajednički Božić i tek krećemo s obiteljskim tradicijama, pa sam tako kupila sve nove kuglice za bor. Volim mijenjati tematiku iz godine u godinu', istaknula je te otkrila koji su joj novogodišnji planovi. 'Ove godine sve blagdane provodimo u krugu uže i šire obitelji kod nas doma. Veselim se 'blagdanskoj spizi', posebno bakalaru', zaključila je glumica.

Ana se ove godine u kolovozu udala za psihijatra Borana Uglešića te je ovo definitivno jedna od godina koje će pamtiti, stoga se pitanje ima li kakvih novogodišnjih želja i planiraju li uskoro proširenje obitelji nametnulo samo od sebe: 'Voljela bih da sve ostane kako je', samozatajno je rekla glumica te objasnila kako suprug i ona žele stvoriti vlastitu obiteljsku tradiciju koja će se njegovati svakog Božića.