Goran Jurenec, odnosno Gospodin Savršeni, je na svom Instagram profilu objavio prvu zajedničku fotografiju s Hanom Rodić. Par je pozirao nakon sinoćnje finalne emisije u kojoj je Goran priznao da mu se zapravo sviđa Hana, a ne Iva Runjanin kojoj je i poklonio posljednju ružu. Hana je nekoliko trenutaka nakon Gorana također objavila na svom Instagram profilu istu fotografiju s Goranom. 

Ovaj par se za finale emisije 'Gospodin Savršeni' čak i modno uskladio te su oboje nosili ljubičaste nijanse. Hana je zasjala u  dugoj ljubičastoj haljini uz raspuštenu dugu kosu, a Goran se također odlučio za odijelo u nijansama ljubičaste. 

Osim što su objavili zajedničku fotografiju, Hana je jedva dočekala podijeliti svoju sreću te je na Instagram storyju objavila dvije fotografije s Goranom, točnije jednu intimniju iz finalne emisije kada je upoznala Goranovu obitelj i napisala 'Gospodin i gospođa savršena'. Druga fotografija je iz RTL-ove, sinoćnje finalne emisije, gdje je par gledatelje počastio poljupcem. 

Podsjetimo se, sinoć se dogodio veliki zaokret u emisiji. Nakon što je u studio ušla Goranova miljenica, Iva, istaknula je kako se događaji nisu razvili onako kako su svi očekivali. 'S Ivom sam se osjećao kao da se godinama znamo', nadovezao se Goran, ali gledatelji su ostali zatečeni krajnjim ishodom.

Hana, koja je izazvala najveću pažnju publike, pojavila se kao posljednja finalistica u studiju. Goran je otvorio svoju dušu: 'Moram priznati da je spona s Hanom nekako pojavila i da se polako upoznajemo i da ćemo vidjeti kud će to odvesti', rekao je i priznao kako je ona ta koja je osvojila njegovo srce.