Nakon što je tijekom prošlog vikenda latino diva, Jennifer Lopez, objavom na svom Instagram profilu potvrdila vijest o zarukama s bivšim igračem bejzbola, Alexom Rodriguezom, u javnost su sada procurile prve fotografije sudbonosnog trenutka. Naime, 49-godišnjakinja i Rodriguez u vezi su posljednje dvije godine, a bivši igrač bejzbola odlučio je romantičnom prosidbom na plaži okruniti njihovu ljubav o čemu je obavijestio i svoje pratitelje na Instagramu. 

'Zaključano je, buduća gospođa Rodriguez', napisao je 43-godišnjak ispod prve fotografije prosidbe na Bahamima, a ako je suditi prema Jenniferinom izrazu lica, prosidba ju je očito iznenadila. Pjevačica je također odlučila s mnogobrojnim obožavateljima podijeliti emotivan trenutak te je objavila nekoliko fotografija romantične prosidbe. 

Podsjetimo, Alex Rodriguez i Jennifer Lopez su se zaručili nakon dvije godine veze. J.Lo i A. Rod kako fanovi nazivaju Alexa, na svojim Instagram profilima su objavili fotografiju zaručničkog prstena koji je navodno vrijedan između jednog milijuna i pet milijuna dolara.

Jennifer su ovo već pete zaruke po redu, a A. Rod je bio u braku s Cyntiom Rodriguez koja ga je ostavila upravo zbog izvanbračnih afera koje je imao. Nakon što su se mediji raspisali o zarukama latino dive, bivši američki igrač bejzbola, Jose Canesco, javio se tvrdeći kako njegova bivša supruga spava sa zaručnikom Jennifer Lopez, Alexom Rodriguezom. 'Jadna djevojka, ona ne zna ni tko je on', i 'Gledam kako J.Lo šalje poruke Alexu, ona pojma nema da ju Alex vara s mojom bivšom ženom'. Jose je izjavio da je spreman i na poligraf kako bi dokazao da je to istina.