Na službenom Instagram profilu obitelji princa Harrya i vojvotkinje Meghan Markle objavljena je prva fotografija snimljena nakon krštenja njihovog sina Archiea u privatnoj ceremoniji u kapelici dvorca Windsor, koju je prevodio nadbiskup od Canteburya Justin Welby. Zasad su objavili jednu fotografiju koju vidite kao naslovnu u ovom članku, a zanimljivo je da u opisu i dalje nisu naveli tko su kumovi kraljevskom nasljedniku. Jedino što se može zaključiti, s obzirom da se nalaze na fotografiji, piše The Sun, jest da su Meghan i Harry ulogu kumova povjerili sestrama pokojne princeze Diane, Lady Jane Fellows i Lady Sarah McCorquodale.   

Izgleda da je Harry bliži s tetama od princa Williama, budući da ih je prve obavijestio o rođenju svog sina i naveo njihova imena u službenom priopćenju o rođenju Archiea. William tete Jane i Saru nije pozvao na obiteljsko fotografiranje ni za jedno od svoje troje djece, a njihova imena nisu se navodila ni u službenim priopćenjima o rođenju Georgea, Charlotte i Louisa. 

'Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa su presretni što mogu podijeliti radost s javnošću koja im je pružala nevjerojatnu potporu od dana kad se Archie rodio. Zahvaljuju vam se za vašu dobrotu i svu dobrodošlicu koju ste iskazali njihovom prvorođencu u ovom posebnom trenutku', piše u objavi uz fotografiju nakon krštenja, na kojoj je svakako došla do izražaja vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton, koja naprosto sjaji u rozom kompletu. U objavi su još navedni detalji u kojima je protekla ceremonija na kojoj je bilo svega 25-ero prijatelja i članova obitelji. Među uzvanicima su tako bili princ od Walesa, vojvotkinja od Cornwalla Camilla te vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, princ William i njegova supruga Kate, dok kraljica Elizabeta nije prisustvovala krštenju zbog ranije preuzetih obaveza. Archie je nosio ručno izrađenu repliku kraljevske haljine za krštenje koju je izradila kraljičina krojačica Angela Kelly. Krstionica Lily Font, u kojoj su kraljica Viktorija i princ Albert krstili svoje prvo dijete Viktoriju 1841., također je bila korištena kao posuda za vodu iz rijeke Jordan kojom će se Archie krstiti.