Dea Đurđević, 27-godišnja srpska voditeljica na TV Pink-u probudila se nakon teške prometne nesreće koju je doživjela jučer ujutro, piše Kurir. 

'Hvala Bogu da sam živa', bile su prve Deine riječi nakon operacije kada se probudila u šok sobi, a Kurirov izvor tvrdi da je osim toga, voditeljica rekla liječnicima da osjeća ruku. Iako je bilo upitno hoće li se voditeljica izboriti za život i hoće li joj uspjeti spasiti ruku, operacija je uspješno završena i ruka je prišivena. 'Dea se probudila iz anestezije nakon višesatne operacije, a kada je vidjela da su doktori oko nje, prvo što im je rekla bilo je da osjeća ruku. Svi smo se oduševili kada smo to čuli. Čuda su zaista moguća, a ona je još jednom pokazala koliko je jaka', otkrio je izvor. 

Osim izvora, izjavu za medije dao je i 20-godina stariji Dein dečko, novinar crne kronike, Mladen Mijatović. 'Zahvaljujem se na cijelom liječničkom timu koji je radio, medicinskom osoblju, Hitnoj pomoći, policiji na profesionalno obavljenom poslu i maksimalnom zalaganju koje su iskazali. Na ovaj način je još jednom pokazano da u Srbiji rade vrhunski stručnjaci. Zahvalio bih se i svima koji su se raspitivali za Deino zdravlje i slali podršku, kako kolege, tako i ljudi svih drugih profesija', ispričao je. 

Kako izvještavaju srpski mediji, vozač autobusa. Bojan Jovanović, zbog proklizavanja nije nikako mogao spriječiti nesreću, a vozačevi kolege za njega imaju samo riječi hvale. 'Bojan je divan mladić. Čuli smo da je jako potresen, nismo ga željeli dodatno zvati i uznemiravati. Možemo misliti kako mu je sada. Svi nadređeni iz naše tvrtke otišli su na VMA ne bi li saznali kako je Dea. Poznajemo Deu, žao nam je zbog svega i nadamo se da će joj spasiti ruku, ne mogu opisati kako se osjećamo', rekao je Branislav Kovačević, vlasnik tvrtke Banbus. 

Prisjetimo se, u prometnoj nesreći između dva autobusa i tri automobila, teško je ozlijeđeno troje ljudi, među kojima je bila i Dea. Prvo je imala lakši sudar s drugim automobilom, a u trenutku kada je izašla, kako bi se s drugim vozačem procijenila štetu na automobilu, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku.