Na službenom Twitter profilu, kraljevska je objavila prve dvije službene fotografije novorođenog princa Louisa. Jedna je fotografija snimljena na rođendan princeze Charlotte 2. svibnja, a zabilježila je nevjerojatnu nježnost koju malena princeza ima prema svojem mlađem bratu. Na drugoj fotografiji princ Louise pozira sam, a snimljena je samo nekoliko dana nakon njegovog dolaska na svijet.

Obje fotografije snimila je vojvotkinja Kate koja je već nekoliko puta pokazala kako ima savršeno oko za detalje. 'Vojvoda i Vojvotkinja žele zahvaliti svima na lijepim porukama povodom rođenja princa Louisa i rođendana princeze Charlotte', stoji uz fotografiju malenog princa. Maleni Louise izrazito je dobra beba, a to je potvrdio i sam princ William. 'Za sada odlično spava, što je pravo olakšanje za sve nas', kazao je William.

Kate je treću bebu donijela na svijet u istoj bolnici u kojoj su rođeni George i Charlotte, St. Mary, u privatnom dijelu Lindo. Ovaj put o njoj je brinuo tim od 20 liječnika i medicinskih djelatnika koji je pazio da sve prođe u najboljem redu. S njom je u rodilištu cijelo vrijeme bio i suprug, princ William.