Vjenčanje princa Harryja i njegove odabranice, bivše glumice Meghan Markle iščekivalo se mjesecima, a proteklog su vikenda napokon izrekli sudbonosno 'da'. Nakon što su obožavatelji kraljevske obitelji mogli uživo pratiti svaki njihov korak do oltara, sada imaju prilike vidjeti i prve tri službene fotografije s vjenčanja, koje su objavljene na Twitter profilu Kensingtonske palače.

Na fotografijama Harry i Meghan prvi puta poziraju kao bračni par s ostalim članovima kraljevske obitelji, a njihovo objavljivanje iskoristili su i kao priliku da se zahvale svima koji su uveličali najvažniji dan u njihovom životu.

'Vojvoda i Vojvotkinja žele zahvaliti svima koji su sudjelovali u proslavi njihovog vjenčanja. Sretni su što su svoj veliki dan mogli podijeliti sa svima koji su se okupili u Windsoru, kao i s onima koji su vjenčanje pratili preko malih ekrana', stoji u službenoj zahvali.

Prelijepa Meghan u Winsdorskoj se palači pojavila u minimalističkoj, bezvremenskoj vjenčanici lađa izreza britanske dizajnerice Clare Waight Keller koja je prošle godine postala prva ženska umjetnička direktorica cijenjene francuske modne kuće Givenchy. S tijarom kao glavnim modnim dodatkom koju je posudila od princeze Mary iz svoje kolekcije, glumica je očarala prisutne.

Princ Harry je, s druge strane, nosio svečanu vojnu odoru koju su njemu i kumu, bratu Williamu, sašili u Saville Rowu. Meghanin prsten izrađen je od velškog zlata koje je bilo poklon kraljice Elizabete. Harryjev prsten načinjen je od platine, a oba ih je izradila draguljarnica Cleave and Company.