Mjesec dana nakon što je službenim priopćenjem iz Kensingtonske palače potvrđeno kako su se princ Harry i Meghan Markle zaručili, došlo je vrijeme da se buduća vojvotkinja pridruži slavljenju Božića s kraljevskom obitelji. Svi su s nestrpljenjem iščekivali vidjeti sretni par, a oni ni ovoga puta nisu razočarali kada su se pojavili. S osmjesima od uha do uha, u društvu Kate i Williama uputili su se prema Kensingtonskoj palači.

Popularna glumica pažnju je plijenila decentnom, ali efektnom modnom kombinacijom.  U dugačkom bež kaputu s remenom oko struka i visokim čizmama držala se rukom pod ruku sa svojim dragim, a svi su gledali samo u njih. Svoju zemljanu modnu kombinaciju upotpunila je smeđim šeširom i Chloe torbicom. Za razliku od nje, princ Harry za ovu priliku odabrao je jednostavan sivi kaput ispod kojeg se nazirala bijela košulja upotpunjena svijetloplavom kravatom. Ovoga puta buduća članica kraljevske obitelji uspjela je svojom pojavom nadmašiti i do sada omiljenu vojvotkinju Kate.
Podsjetimo, Kraljica Elizabeta svojem je unuku blagoslov da oženi lijepu glumicu dala tjedan dana nakon što je proslavila 70. obljetnicu braka sa suprugom princom Philipeom. Prije nekoliko dana na službenom Twitter profilu Kensingtonske palače osvanula je obavijest o datumu ovog velikog dana – bit će to 19. svibnja 2018. godine.
Autor: A.S. Foto: Getty