Otkako je 13. kolovoza prošle godine na svijet donijela preslatku djevojčicu Mašu, kazališna, filmska i televizijska glumica Jelena Otašević sve slobodno vrijeme provodi sa svojom malenom. Budući da sa suprugom, glumcem Momčilom Otaševićem, stanuje u središtu Zagreba, Jelenu se često može vidjeti u šetnji Cvjetnim trgom, gdje nakon svakodnevnih obaveza predah od paklenih vrućina potraži u debeloj hladovini na terasi omiljenog kafića. Tako smo je sreli u društvu prijateljice i njezine kćeri koja se družila sa 11-mjesečnom Mašom koja je sjedila u dječjim kolicima i znatiželjno promatrala svijet oko sebe.

'Veselo je dijete, dobra kćerkica koja voli papati. Sretni smo što ćemo uskoro na more, pa u Cetinje kod bake i djeda, gdje će Maša proslaviti prvi rođendan', otkrila nam je mlada mama uz koju je suprug bio na porođaju. Tada je zvijezda serije ‘Na granici’ rekla da mu je kći uljepšala život, da je postao bolja osoba te da je zahvalan supruzi što je zbog njegovih poslova preuzela veći dio brige o malenoj. U travnju nam je 38-godišnja Dubrovkinja pričala o Mominim obavezama, kako ga od milja zove, i rekla da je spremna za posao: - Vratila sam se s rodiljskog u HNK i imam osjećaj kao da nisam ni otišla. Momo je do lipnja u Podgorici, gdje priprema predstavu ‘Hamlet’ u Crnogorskom narodnom pozorištu u Podgorici. 

Par je početkom svibnja intimno proslavio prvu godišnjicu braka, a u povodu toga Otašević je na Instagramu objavio fotografiju s vjenčanja u Kotoru kao podsjetnik na nezaboravne trenutke. Prije nego što su uplovili u bračnu luku, glumica je pričala kako se njezina desetogodišnja kći Lota, koju je dobila u prvom braku s poduzetnikom Kristijanom Babićem, beskrajno veseli sestri i da se sjajno slaže s Momčilom. Stoga ne čudi što svi jedva čekaju slobodne ljetne dane kako bi obitelj ponovno bila na okupu uz more.