Prošli tjedan Hrvatska je dobila prvi superpar, supružnike Janu i Miro­slava Premužića koji su u istoimenom realityju na RTL-u hrabro svladali sve izazove, ‘pomeli’ sedam konkurentskih parova te osvojili srca gledatelja. Odmjereni, složni, praktični, kako su ih opisivali gledatelji, ali i oni sami, uspjeli su osvojiti glavnu nagradu, a odlazak u reality ‘Superpar’ opisali su kao najluđu odluku u životu. Posjetili smo ih u njihovoj obiteljskoj kući u Garešnici, gdje su nas dočekali s preslatkom djecom, šestogodišnjom kćerkicom Sandrom i četverogodišnjim sinčićem Dominikom, a prije nego što smo ušli u kuću, glasno su nas pozdravili i njihovi četveronožni ljubimci - bokser Maša i patuljasti pinč Pepa. Odmah su s nama podijelili dojmove kako je biti superpar.

- Osjećamo se super. Kad smo ušli u show, nismo znali da ćemo ostati do kraja, ali nakon nekoliko dana predvidjeli smo tko će biti u finalu. Vidite po osobama koje su psihički i fizički sposobne. Pretpostavio sam da će do kraja doći Matea i Zvonimir Vrdoljak, Tina Malnar i Davor Urh te Jana i ja. Gotovo je i bilo tako - objasnio nam je Miroslav, a Jana je dodala:

- Naš motiv ulaska u show bio je novac, lako zarađen novac u mjesec dana. Rekli smo si da smo sposobni, poznajemo se i odlučili smo se na tu ludu priču. Nismo se unaprijed pripremali, nismo istraživali kakvi će biti izazovi. Jedino su me zabrinjavala pitanja iz hrvatske povijesti i književnosti. Ne mogu vam opisati koliko sam ponosna na njega. Što imam takva muškarca kod kuće, tu zvijer. Uz to je osjećajan, dobar otac, vrijedan čovjek - oduševljena je 29-godišnja Čehinja svojim deset godina starijim suprugom.

- U showu se vidjelo koliko se poznajemo. Bilo je zadataka kad smo se zbog brzine pogubili, primjerice zaboraviš ženin broj mobitela. Imali smo i pritisak zbog kamera, a da nije bilo toga, bilo bi još lakše - istaknuo je stasiti Ga­rešničanin, a njegova je ljepša polovica naglasila da im je nakon ovog iskustva veza još jača. Superpar nam je otkrio da su isprva čitali u medijima i na društvenim mrežama komentare o sebi, ali su brzo shvatili da to nema smisla. 

- Garešničani su ponosni na nas, čak smo izišli u lokalnim novinama. Ponosni su jer promoviramo grad. Prijatelji i susjedi oduševljeni su našim nastupom u ‘Superparu’. U početku su bili zabrinuti za nas, kako nas nisu vidjeli dva tjedna, pomislili su da smo se odselili u Njemačku ili Češku.  Za naš odlazak u reality znali su samo roditelji - smiju se. 
Otkrili su nam i kako su se zaljubili.

- Upoznali smo se u Tomašici, selu do Gare­š­nice. To ljeto došla sam iz Češke kod mame koja u Hrvatskoj već 20 godina ima tvrtku za proiz­vodnju akvarija i terarija te veleprodaju. Sudbina je htjela da je suprug moje sestre, koja je u Garešnici udana već desetak godina, Miroslavov prijatelj. Raspitivao se o meni, a potom smo se upoznali. Prišao mi je u noćnom izlasku - smijući se go­vori Jana. Miro nam je otkrio da je važnu ulogu odigrao i jedan gemišt, ali nije otkrio detalje.

- Između nas se odmah osjetila kemija. Svidjele su mi se sve njezine karakteristike. Doznao sam da je završila poljoprivrednu školu, uvidio sam da imamo jednaka razmišljanja i da nešto u životu možemo zajedno steći i organizirati. I sâm sam se bavio poljoprivredom te oboje volimo životinje - ispričao je Miro. 

Na pitanje gdje je tu romantika, Jana je odgovorila da su oni prije svega praktični ljudi. Zato je njezin suprug objasnio: 
- Jana me očarala stasom, lijepa je, odmah mi se svidjela. Tada je bila još mršavija, mišićavija, ali i dalje je zgodna, i nakon dva porođaja. Do­duše, i ja sam dobio koji kilogram. Izazovna je...

- Miroslav mi je bio najljepši mladić u Garešnici. Sim­pa­tičan je, a i ne bih mogla biti s nekim nižim jer sam visoka.
Par ima dvoje djece, Sandru i Dominika, s kojom uživa u igri u prirodi.

- Kći je lijepa na tatu. Šalim se... Sandra je opreznija i pametnija, kaže nešto, a njezin brat bez razmišljanja trči i to napravi. Dominik je snagator kao tata, u svemu nam pomažu - kaže ponosna mama rođena u češkom gradu Taboru. 
Sa suprugom je u braku od 2012., a kako tvrdi, svi životni izazovi još su ih više zbližili. Za kraj su nam rekli da će od zarađenog novca obnoviti fasadu na kući, otići na more i obići drage ljude s kojima su se sprijateljili u ‘Superparu’ - od Zadra, Čabra do Slavonskog Broda.