Story radio
Početna Celebrity 1912 prikaza 11. veljače 2019.

PRVI PUT NAKON NESREĆE Oglasila se majka srpske voditeljice

Instagram screenshot.

Prekinula je šutnju

Dea Đurđević, 27-godišnja srpska voditeljica uspješno se oporavlja nakon što je doživjela tešku prometnu nesreću u kojoj je zamalo ostala bez ruke. 

Brojni Deini prijatelji i kolege neprestano su uz nju, baš kao i njen dečko, Mladen Mijatović, novinar crne kronike. Tako je objavio staru fotografiju s voditeljicom na kojoj imaju osmijeh od uha do uha, a porukom uz objavu poručio je koliko je ponosan na svoju djevojku. 'Moja Dea je heroj' napisao je te izazvao lavinu komentara u vrlo kratkom roku. 

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Osim Mladena, brojni Deini obožavatelji svakodnevno joj šalju riječi podrške na svim društvenim mrežama, na koju god da objavu naiđu. Jednako je i ostatku voditeljičine obitelji uz koju također svi žele biti u ovim teškim danima, a sada se, prvi put nakon nesreće oglasila i Deina majka koja je zahvalila svima na podršci. 

 | Author: Facebook Screenshot Facebook Screenshot.

Prisjetimo se, u prometnoj nesreći između dva autobusa i tri automobila, teško je ozlijeđeno troje ljudi, među kojima je bila i Dea. Prvo je imala lakši sudar s drugim automobilom, a u trenutku kada je izašla, kako bi se s drugim vozačem procijenila štetu na automobilu, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku. 
 

Komentari