Vlasnik Amazona, 55-godišnji Jeff Bezos, privukao je pažnju na finalnom meč Wimbledona između Novaka Đokovića i Rogera Federera, kada se odlučio pojaviti s 49-godišnjom voditeljicom Lauren Sanchez, po prvi put nakon razvoda od dugogodišnje supruge, 49-godišnje Mackenzie Bezos. Upravo taj događaj mjesto je na kojem je ovaj zaljubljeni par odlučio javno potvrditi svoju vezu.

Prije sedam mjeseci saznalo se za njihovu aferu, a sada nekoliko dana nakon što je okončan razvod težak preko 38 milijardi dolara razmjenjivali su nježnosti ne mareći za tuđe poglede. Sudeći po fotografijama finale Wimbledona za njih je palo u drugi plan. Izgleda kako novopečenom javnom paru ništa ne može pokvariti sreću.

Podsjetimo, 49-godišnja ljepotica i Jeff poznaju se godinama, a obožavatelji je pamte po voditeljskom angažmanu u emisiji 'So you think you can dance' na kojem je bila samo jednu sezonu. Osim toga crnokosa Lauren, osim kao voditeljica pojavljivala se na malim ekranima i u glumačkim vodama, a javnosti je najzanimljivija postala kada su krenula šuškanja o romansi s, tada još zauzetim, vlasnikom Amazona.