Blogerica i poduzetnica, Ella Dvornik, nakon što se vratila s putovanja iz Meksika i Las Vegasa gdje je izrekla 'sudbonosno da' svom suprugu Charlesu Pearceu, jedva je dočekala da se vrati kući i zagrli svoju kći Balie Dee. 

Iako je jednogodišnjakinja bila u dobrim rukama, pod nadzorom 'baka servisa', Danijele Dvornik, Ella je jedva čekala da se vrati u svoju rutinu, baš kao i njeni obožavatelji na društvenim mrežama koji su se zaželjeli malene Balie. Iako je sinoć stigla u Hrvatsku, prve trenutke susreta blogerica je odlučila ostaviti u intimi svog doma, pa je tako danas otkrila kako im protječe prvo zajedničko jutro nakon tri tjedna izbivanja. S obzirom na to da je velika ljubiteljica putovanja, Ella je svojoj kćerkici kupila kartu svijeta na koju su ucrtane životinje koje žive na pojedinim kontinentima. Potpuno fokusirana na ono što je ispred nje, Balie je oduševljeno mami pokazivala na karti što joj se sve sviđa i zajedno su planirale njihovo zajedničko putovanje. 

Podsjetimo, Ella je Balie donijela na svijet u nedjelju 12. studenoga 2017. u 1:34 u privatnom Rodilištu & poliklinici Podobnik u Zagrebu, a porođaj je trajao nevjerojatnih 51 sat. I ona i suprug Charles Pearce od tada su sretniji no ikada, a svoje obiteljske zgode i nezgode par redovito dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama gdje je Balie već sad postala prava mala zvijezda.