Miljenik žena, Ben Affleck, nedavno je još jednom posrnuo i počeo gubiti kontrolu te se odao alkoholu. Nakon intervencije bivše supruge Ben je otišao na odvikavanje, a sada se čini kako je obitelj ponovno sretna i bez problema.. Naime, Ben je s bivšom suprugom, glumicom Jennifer Garner i njihovom djecom viđen kako odlaze na školski event, a obitelj nije skrivala svoje dobro raspoloženje.

Jennifer, koja ga je i odvela na odvikavanje kada je shvatila u kakvom je lošem stanju, ostala je uz njega kao podrška jer je to jedino što može učiniti. 'Jen se ponaša vrlo oprezno i vrlo je zabrinuta. Teško je bilo kome tko je dobar s Benom vjerovati Shauni jer je ne poznaju i jer se u njegovu životu stvorila niotkud. Jedna stvar koju svi znaju jest to da često konzumira alkohol, puno je mlađa od njega i došla je u Benov život kada je on dotako samo dno. Zato bi svi voljeli da trenutačno ne bude u vezi', izjavio je neimenovani izvor.

Upravo su Shaunu mnogi optužili za njegovo novo posrtanje, a radi se o 22-godišnjoj Playboyjevoj zečici s kojom su glumca povezivali nakon što je on prekinuo svoju vezu s producenticom Lindsay Shookus.

Inače, Ben i Jennifer su najavili kraj svog braka u zajedničkom priopćenju 30. lipnja 2015. godine, samo dan nakon 10. obljetnice njihova braka. Razlog zbog kojeg su se rastavili je upravo dugogodišnja ovisnosti o alkoholu i kocki poznatog glumca, no glumački par je ostao u dobrim odnosima zbog djece