Story radio
Početna Celebrity 17861 prikaza 10. srpnja 2019.

Prvo pojavljivanje Meghan s Archiem nakon krštenja

Profimedia.

Mnogi misle da je samo izvela predstavu

Nakon što je prošlu subotu u tajnosti krstila svog sina Archiea Mountbatten-Windsora, vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle ponosno se pojavila s njim u naručju prvi put u javnosti. Povod tome bila je dobrotvorna polo utakmica u kojoj su sudjelovali prinčevi Harry i William, a u tome su ih odlučile podržati i njihove supruge. Vojvotkinja od Cambridgea, 37-godišnja Kate Middleton je na utakmicu povela svoje troje djece, a 37-godišnja Meghan je povela sinčića koji je ukrao svu pažnju. Bivša američka glumica čitavo je vrijeme grlila i ljubila Archiea čime je povukla njene kritičare za jezik, koji su u tome vidjeli samo još jedan način kojim želi privući medijsku pažnju koju je javnosti uskratila prilikom krštenja.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Kritičari misle kako Meghan često krši kraljevska pravila kako bi primala više pažnje od Kate. Primjerice, Kate se nije tako rano nakon porođaja pojavljivala u javnosti s djetetom. Na društvenim mrežama Kate često tepaju da je miljenica Velike Britanije koja nije imala pakleni plan kako osvojiti bogatog i utjecajnog muškarca, kao Meghan koja je navodno dugo čekala na susret s princem.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Kako bilo, znakovito je i to da je ovo prvi put da su se dvije obitelji pojavile zajedno u javnosti od Archievog rođenja. Ovo je bio i jedan od rijetkih zajedničkih prizora kraljevskih vojvotkinja za koje se šuška kako se ne podnose, što pokazuje i posljednji Harryev potez, kad se povukao iz zajedničkog dobrotvornog fonda kojeg su on i Meghan imali s Williamom i Kate. Svejedno, bar za javnost, na polo utakmici vojvotkinje su se pravile kako se odlično zabavljaju, a i zajapureni Harry je pucao od ponosa pri pogledu na svog nasljednika.  

Komentari