HRT-ova urednica i voditeljica, Nevena Rendeli Vejzović ponosna je majka tri djevojčice, blizanki Lee i Mare koje će ovog ljeta napuniti dvije godine te malene Vite koja će prvi rođendan proslaviti u studenom. Simpatična Nevena s pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli kako izgleda njezina svakodnevica s tri malene djevojčice, a sada se pohvalila i da je svoje blizanke odvela na prvo šišanje u frizerski salon.

Tako je na Instagram storyju objavila video u kojem je vidljivo da su se njezine Lea i Mare u stručnim rukama frizerke potpuno opustile te kao prave male dame uživale u uljepšavanju. Kako je napisala, Nevenu je pozitivno iznenadilo što je Lea bila dobra i mirna, jer kod kuće tijekom sušenja kose sušilom, negoduju i vrišti.

Za razliku od Lee, frizerka je s malenom Mare imala nešto više posla jer djevojčica, po Neveninim riječima, 'ima džunglu na glavi'. Dok su ih frizerke šišale, djevojčice su se igrale šarenim bočicama koje su se nalazile ispred njih te tako kratile vrijeme dok njihove nove frizure ne budu spremne za pokazivanje svijetu.

Nevena je nedavno u intervjuu za Story iskreno ispričala kako joj s troje djece život izgleda hektično, ali veselo u svakom pogledu te zahtijeva dodatne organizacijske sposobnosti za koje dosad nije ni znala da ih ima razvijene.

'Posljednje dvije i pol godine potpuno su mi promijenile život. Kada bi netko analizirao moj život do 36. godine i sada, dvije godine poslije, mislio bi da je riječ o dvije različite osobe. Bila sam posvećena sebi, svojim interesima kao što su moda, putovanja, posao. Sada ne mogu zamisliti da na poslu provodim 10 do 12 sati na dan kao nekad. Život sada provodim na puno ljepšem poslu, ali jednako zahtjevnom - majčinskom. To su dva potpuno različita života. Ponekad mi se čini da onaj prije nije ni postojao, ali podsjete me fotografije i društvene mreže. Čini mi se nevjerojatnim da sam nekad znala doći kući, leći, odmarati se i gledati televiziju. Sad se borimo da neki film ili seriju pogledamo i nakon foršpana. No već smo se naviknuli pa stignem puno toga. Doduše, svaku minutu u danu potpuno iskoristim, što je super. Kada sam imala puno vremena, puno sam ga i gubila na gluposti, a sad toga nema', objasnila je.