Britanska glumica, 23-godišnja Sophie Turner, koja je svjetsku popularnost stekla ulogom Sanse Stark u seriji 'Igra prijestolja', vjenčala se sa suprugom i glazbenikom, 29-godišnjim Joe Jonasom u luksuznom dvorcu južne Francuske. Nakon raskošne ceremonije u srijedu, par je objavio prvu fotografiju s vjenčanja, koja je oduševila obožavatelje, a čestitke su 'prštale' sa svih strana. 

Zvijezda jedne od najpoznatijih serija nosila je prekrasnu vjenčanicu s potpisom Louis Vuittonona, dok se član grupe 'Jonas Brothers' odlučio za crnu kombinaciju Berluti odjela. Njena raskošna vjenčanica izrađena je po mjeri, zbog čega joj je pristajala savršeno. Uz široki svileni povez koji joj je zategnuo struk, vjenčanicu su krasili čipkasti detalji, dugi rukavi i velika lepršava suknja. Sve je upotpunila raspuštenom i elegantnom frizurom i velom koji se pružao niz njena leđa. Raskošnom kreacijom pohvalio se i sam dizajner, koji je na društvenim mrežama podijelio fotografiju Sophie, napisavši: 'Apsolutna ljepota'. U nedavnom intervjuu za britanski Harper's Bazaar 23-godišnjakinja komentirala je njegov rad. 'Volim način na koji on vidi ženu. Njegova odjeća je točno ono što ja volim i stvorena je za jake, snažne, a opet ženstvene djevojke', komentirala je tada.

Podsjetimo, nakon što su u svibnju ove godine vezu ozakonili brakom u Las Vegasu pred imitatorom Elvisa Presleyja, sada su se ipak odlučili za malo tradicionalnije i glamuroznije vjenčanje. Da su presretni, često je spominjala i Sophie u svojim intervjuima, rekavši da se sjajno razumiju, s obzirom da su oboje naučeni na svjetla reflektora. Simpatični supružnici u vezi su od početka prošle godine.