Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle sve se češće, nakon rođenja malenog Archieja, pojavljuje u javnosti. U London, u kino na Leicester Squareu, na premijeru dugoočekivanog filma 'Kralj lavova', bivša glumica je stigla sa suprugom, 34-godišnjim princom Harryjem, vojvodom od Sussexa. 

Oboje su odlučili odjenuti crnu kombinaciju. Uz Harryja, koji je odabrao crno odijelo s bijelom košuljom i crnom leptir mašnom, zasjala je i Meghan u crnoj haljini dizajnera Jasona Wua. Iako je šivana po mjeri, mnogi su primijetili da vojvotkinji jednostavna i elegantna haljina ne pristaje kako bi trebala. Naime, čini se da joj je u grudima bila tijesna, što su komentirali i na društvenim mrežama. Na fotografiji koju je objavio sam dizajner, uz komentare oduševljenja, našli su se i oni koji su isticali mane haljine. 'Ova haljina čini ju puno starijom', 'haljina je prekrasna, ali ne i za nju. Pogrešna veličina', samo su neki od komentara. 

Meghan je, kao bivša glumica i zvijezda serije ' Suits', uživala na premijeri ovog kultnog filma, što potvrđuju i fotografije na kojima se srdačno grli s Beyonce, 37-godišnjim pjevačicom koja je u ovom filmu dala glas Nali, ali i razgovara s njenim suprugom, američkim reperom i glazbenim producentom, 49-godišnjim Jay-Z-om. Uz njih, Meghan je pozdravila i uvijek nasmijanog, 79-godišnjeg britanskog pjevača, Elton Johna.