Khloe Kardashian postala je mama djevojčice True prije sedam dana. I dok je ona bila u trudovima, u javnost su procurile snimke na kojima je Tristan Thompson, otac njezine djevojčice vara. I dok su neki pomislili kako će ih dolazak bebe ipak ponovno zbližiti i kako će par održati svoj odnos, prema onome što javljaju strani mediji, to ipak neće biti tako. Khloe, članica jedne od najpoznatijih i najmoćnijih obitelji na svijetu, odlučila je Tristanu, barem za sada, ne dati drugi priliku, i ne samo to, kako tvrde izvori bliski obitelji Kardashian, Khloe je Tristana odlučila izbaciti iz kuće.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Kako strani mediji javljaju, Khloe i mala True žive u njihovoj kući, dok se Tristan uselio u daleko skromniji stan koji se nalazi u blizini. I dok se Tristan, navodno, kaje zbog svega što je učinio, Khloe je odlučila kako joj treba vremena da o svemu dobro razmisli, a to ne može ako on i dalje živi s njom. Sve njezine sestre ponudile su joj pomoć u ovoj teškoj situaciji, ali, kako upućeni tvrde, ona sve želi obaviti sama i sve vrijeme posvetiti isključivo kćerkici. 

Drugi pak izvori tvrde kako postoji velika šansa da preljubniku sve bude oprošteno zato što Khloe želi da True bude povezana sa svojim ocem i odrasta u normalnoj obitelji.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on