Sinoć je domaća publika bila prikovana za male ekrane jer je Goran Jurenec, odnosno Gospodin savršeni, napokon donio odluku s kojom će damom krenuti u zajednički život. Njegov odabir pao je na Ivu Runjanin, stručnu prvostupnicu marketinga i komunikacija, a svoju joj je odluku saopčio riječima: 'Ti si ta'.

Iako je većina odobrila njegov izbor te su komentirali kako su Goran i Iva vrlo skladan par, ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, njihova je ljubav puknula i prije nego što je započela. Naime, Goran je na Instagram storyju objavio video sa zagrebačkog Adventa na kojem je uživao sam. 'Dragi moji, evo na Adventu ovdje u Zagrebu, moram priznati - kako je lijepo! I za sve one koji nisu bili, dođite jer stvarno je predivno', kazao je Goran.

Budući da je šetnja okićenim ulicama jedan od miljenih izlazaka brojnih parova, mnogi su se zapitali zašto se Goran na Advent odlučio otići sam.

Da cijela situacija bude još više sumnjiva, Iva je na svojem Instagram profilu objavila citat koji se može protumačiti na više načina. 'Čekaj onog pravog. Čekaj onoga koji će te jednostavno obožavati. Osobu koja izvlači ono najbolje iz tebe i zbog koje želiš biti bolja osoba. Jedinu osobu koja će ostaviti sve da bude s tobom, bez obzira na okolnosti, osobu koja te nasmijava kao nitko prije. Čekaj osobu koja te želi pokazati svijetu jer je ponosna na tebe. I najvažnije od svega, čekaj osobu kojoj ćeš biti prioritet', stoji u tekstu.

Zbog ovih riječi Iva je također pobudila sumnju da joj s Goranom ne cvjetaju ruže, već da je, iako je smatrala da je on njezin idealan par, shvatila kako mora pričekati dok ne pronađe muškarca koji će biti baš poput onog opisanog u dotičnom tekstu.