Svestrana HRT-ova urednica i voditeljica, 37-godišnja Nevena Rendeli Vejzović ponajprije je majka tri djevojčice, blizanki Lee i Mare koje će ovo ljeto navršiti dvije godine te njihove mlađe sestre Vite koja će u studenome proslaviti prvi rođendan. Da nije lako u svakodnevnim izazovima s tri malene djevojčice, Nevena nerijetko podijeli i s pratiteljima na Instagramu, a kako je izgledalo posljednje obiteljsko putovanje i s kakvim se nedaćama susrela 37-godišnjakinja je iskreno priznala u posljednjoj objavi na svom Instagram profilu. 

'Već dugo sanjam o putu u Napulj, što zbog južnjačkog temperamenta i nekih dragih filmova, što zbog Elene Ferrante i njezinih genijalnih prijateljica. Uglavnom grad je kaos. Potpuni. A čini se da je tako i počelo naše prvo putovanje s najmanjim djetetom. Ok, nije tako teško kao s blizankama i Vita je dosta zahvalan putnik, ali i ona ima svoje granice', započela je voditeljica ispod fotografije na kojoj pozira u društvu najmlađe Vite. 

'Osim što Napulj nikako nije baby friendly pa s kolicima manevriraš između auta koji ne staju čak ni na zebri i vespi koje se pojavljuju iz nevjerojatno uskih uličica, uhvatio nas je prolom oblaka taman kad smo krenuli prema autu. Da stvar bude bolja baš u tom trenutku Vita je odlučila obaviti nuždu i da prostite, zasr*** sve na sebi. Spas smo pronašli u nekom dječjem butiku gdje su nam ljubazne prodavačice pomogle očistiti i presvući je, i prodati nam bodić od 25 eura. Nije od zlata. Note to myself i pitanje za vas: koliko djece mi je potrebno da se ja naučim pakirati', upitala je na kraju svestrana voditeljica priznajući kako nije jednostavno putovati s petomjesečnom bebom.