Igrač Barcelone i naš nogometni reprezentativac, 31-godišnji Ivan Rakitić i njegova supruga, 29-godišnja Raquel jučer su imali razloga za slavlje. Naime, njihova starija kći Althea napunila je šest godina, a ponosni roditelji tom su joj prigodom priredili slavlje za pamćenje te djelić atmosfere s proslave podijelili s fanovima na Instagramu. Svojoj su prvorođenoj osigurali proslavu u igraonici, a ona i njezina mlađa sestrica Adara bile su odjevene kao pčelice te su uživale u raskošnoj torti na četiri kata.

'Sretan rođendan moja dragocjena princezo! Prije šest godina si nas ispunila srećom i radošću i neizmjerno te volimo', napisao je Ivan pored fotografija s proslave, a čestitkama su se pridružili njegovi obožavatelji sa svih strana svijeta.

Mama Raquel također je svoju sreću podijelila na Instagramu gdje je objavila video i nekoliko fotografija iz razdoblja kada je Althea bila tek novorođenče. 'Prije šest godina došla si na svijet i svojim nam rođenjem pružila komadić neba. Lijepa poput lutke i s posebnom slatkoćom, a najljepša stvar koju imaš je tvoje srce. Želim da uvijek budeš sretna moja slatka mala lutkice koju obožavam', napisala je ponosna majka.

Podsjećamo, bračni se par upoznao 2011. godine, kada se tada 23-godišnji Ivan preselio u Sevillu potpisavši ugovor za istoimeni nogometni klub. Nakon što je isprva sedam mjeseci odbijala njegove pozive na večeru, napokon mu je pristala pružiti priliku, a ostalo je, povijest. Ivan i Raquel godinama slove kao jedan od najstabilnijih celebrity brakova, a osim šestogodišnje Althee i imaju i trogodišnju kći Adaru.