Story radio
Početna Celebrity 7314 prikaza 12. srpnja 2019.

Rakitića i Raquel fanovi zasuli čestitkama

Instagram screenshot.

Ne mogu biti sretniji

Igrač Barcelone i naš nogometni reprezentativac, 31-godišnji Ivan Rakitić i njegova supruga, 29-godišnja Raquel jučer su imali razloga za slavlje. Naime, njihova starija kći Althea napunila je šest godina, a ponosni roditelji tom su joj prigodom priredili slavlje za pamćenje te djelić atmosfere s proslave podijelili s fanovima na Instagramu. Svojoj su prvorođenoj osigurali proslavu u igraonici, a ona i njezina mlađa sestrica Adara bile su odjevene kao pčelice te su uživale u raskošnoj torti na četiri kata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

'Sretan rođendan moja dragocjena princezo! Prije šest godina si nas ispunila srećom i radošću i neizmjerno te volimo', napisao je Ivan pored fotografija s proslave, a čestitkama su se pridružili njegovi obožavatelji sa svih strana svijeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Mama Raquel također je svoju sreću podijelila na Instagramu gdje je objavila video i nekoliko fotografija iz razdoblja kada je Althea bila tek novorođenče. 'Prije šest godina došla si na svijet i svojim nam rođenjem pružila komadić neba. Lijepa poput lutke i s posebnom slatkoćom, a najljepša stvar koju imaš je tvoje srce. Želim da uvijek budeš sretna moja slatka mala lutkice koju obožavam', napisala je ponosna majka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Podsjećamo, bračni se par upoznao 2011. godine, kada se tada 23-godišnji Ivan preselio u Sevillu potpisavši ugovor za istoimeni nogometni klub. Nakon što je isprva sedam mjeseci odbijala njegove pozive na večeru, napokon mu je pristala pružiti priliku, a ostalo je, povijest. Ivan i Raquel godinama slove kao jedan od najstabilnijih celebrity brakova, a osim šestogodišnje Althee i imaju i trogodišnju kći Adaru.

Komentari