Supruga Ivana Rakitića jedna je od njegovih najvjernijih navijačica, uz njihove dvije kćeri. Ipak, kćeri nisu bile te koje su se lijepoj Raquel pridružile na dočeku supruga u Zagrebu, ali je zato zanosna plavuša sa sobom povela svoju sestru Irene Mauri i šogora Alberta Lopeza. Vesela trojka Svjetsko nogometno prvenstvo pratila je u Rusiji iz koje su stigli na Trg bana Jelačića u Zagrebu.

A post shared by Irene (@irene_maury) on

'Ovo se zaista ne može opisati riječima. Čestitam Hrvatska, čestitke i mom šogoru', napisala je Irene ispod fotografija sa sinoćnjeg spektakla na glavnom zagrebačkom trgu, gdje ih je Ivan Rakitić pozvao na pozornicu da mu se pridruže u slavlju. Vesela grupica ove prekrasne i jedinstvene trenutke ovjekovječila je brojnim fotografijama koje su na društvenim mrežama oduševile obožavatelje hrvatskoj reprezentativca i njegove obitelji.

Baš kao i Raquel, Irene je izgledala vrlo zanosno, a kockice joj nisu ništa lošije pristajale nego njezinoj sestri. Da nisu zauzete, vjerujemo kako bi se na trgu našlo puno onih koji bi se otimali za njihovu pažnju, a Ivan i Alberto pravi su sretnici s ovakvim ljepoticama. Nakon nevjerojatnog dočeka na trgu, nogometaši i njihove pratnje uputilili su se na zajedničku večeru u zagrebački restoran gdje su uživali u posljednjim trenucima velikog slavlja.