Igrač Barcelone i naš nogometni reprezentativac, 31-godišnji Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel, na predivan su način čestitali Uskrs i oduševili brojne obožavatelje. Rakitići su pozirali na obiteljskoj fotografiji, ali pažnju je ukrao ženski dio obitelji. Naime, Raquel i njezine djevojčice, petogodišnja Althea i dvogodišnja Adara su savršeno modno usklađene.

Djevojke su odjevene u bijele majice kratkih rukava te šarene suknjice dužine iznad koljena. Zgodna Raquel je odlučila svezati svoju dugačku kosu u rep, a djevojčicama je raspustila njihovu kosu. Ponosni suprug i otac je držao svoju odabranicu za ruku, kao i dvogodišnjakinju ne skidajući osmijeh s lica. 

Podsjećamo, bračni se par upoznao 2011. godine, kada se tada 23-godišnji Ivan preselio u Sevillu potpisavši ugovor za istoimeni nogometni klub. Nakon što je isprva sedam mjeseci odbijala njegove pozive na večeru, napokon mu je pristala pružiti priliku, a ostalo je, povijest. Ivan i Raquel godinama slove kao jedan od najstabilnijih celebrity brakova, a imaju dvije djevojčice, petogodišnju Altheu i dvogodišnju Adaru.