Jedna od dviju sestara i nasljednica obitelji Hilton, Nicky, nedavno je dobila drugo dijete, a svoju novorođenu kći Teddy prvi je put pokazala javnosti. Ponosna majka malenu je na svijet donijela krajem prosinca, a njezin suprug James Rothschild ne može biti sretniji. Ipak, dvogodišnja Lily Grace Victoria, njihova prva kći, posebno se veselila mlađoj seki. Nicky i James u sretnom su braku od 2015. godine, a avanture iz privatnog života nerijetko dijele s obožavateljima na društvenim mrežama.



'Poljupci i zagrljaji prije nego odem na novu reviju Oscara de la Rente', napisala je bogatašica ispod fotografije na kojoj dotjerana drži dvomjesečnu Teddy u naručju. Nikome nije mogla promaknuti ni Nickyna zavidno mršava linija iako je prošlo tek dva mjeseca od porođaja. Također, poznata 34-godišnjakinja svojim je pratiteljima otkrila kako izgleda unutrašnjost njezinog raskošnog njujorškog doma, a mnogi su pohvalili uređenje i izgled njezina četiri zida. 



Dom sina najbogatije obitelji na svijetu i nasljednice lanca hotela koji se prostire na dvije etaže na luksuznom Manhattanu obilježavaju vedre boje te mnoštvo decentnih i vedrih detalja. Ipak, najviše pažnje posvećeno je upravo dječjim sobama kako bi malene princeze imale vlastiti raj kod kuće te kako bi sve njihove želje uvijek bile ispunjene. Lilly čak ima i vlastitu igraonicu kao i pristup svim prostorijama stana i to iz posebnog razloga.


'Odrasla sam u kući prepunoj antiknog namještaja i skupocjenih umjetnina zbog čega sestra i ja nismo smjele ulaziti u takve sobe. Kao dijete uvijek sam sama sebi govorila da kad odrastem neću to imati i da će moji nasljednici imati pravo pristupa svakoj prostoriji', otkrila je dizajnerica.


Foto: Instagram