Story radio
Početna Celebrity 3520 prikaza 13. veljače 2018.

Raskošni život bogate nasljednice i mlade majke

Getty.

Poznata plavuša prvi put pokazala svoju drugu kćer i otvorila vrata raskošnog doma na kojem će joj svatko pozavidjeti

Jedna od dviju sestara i nasljednica obitelji Hilton, Nicky, nedavno je dobila drugo dijete, a svoju novorođenu kći Teddy prvi je put pokazala javnosti. Ponosna majka malenu je na svijet donijela krajem prosinca, a njezin suprug James Rothschild ne može biti sretniji. Ipak, dvogodišnja Lily Grace Victoria, njihova prva kći, posebno se veselila mlađoj seki. Nicky i James u sretnom su braku od 2015. godine, a avanture iz privatnog života nerijetko dijele s obožavateljima na društvenim mrežama.

 

A post shared by Nicky Rothschild (@nickyhilton) on'Poljupci i zagrljaji prije nego odem na novu reviju Oscara de la Rente', napisala je bogatašica ispod fotografije na kojoj dotjerana drži dvomjesečnu Teddy u naručju. Nikome nije mogla promaknuti ni Nickyna zavidno mršava linija iako je prošlo tek dva mjeseca od porođaja. Također, poznata 34-godišnjakinja svojim je pratiteljima otkrila kako izgleda unutrašnjost njezinog raskošnog njujorškog doma, a mnogi su pohvalili uređenje i izgled njezina četiri zida. 

 

A post shared by Nicky Rothschild (@nickyhilton) onDom sina najbogatije obitelji na svijetu i nasljednice lanca hotela koji se prostire na dvije etaže na luksuznom Manhattanu obilježavaju vedre boje te mnoštvo decentnih i vedrih detalja. Ipak, najviše pažnje posvećeno je upravo dječjim sobama kako bi malene princeze imale vlastiti raj kod kuće te kako bi sve njihove želje uvijek bile ispunjene. Lilly čak ima i vlastitu igraonicu kao i pristup svim prostorijama stana i to iz posebnog razloga.

 

A post shared by Nicky Rothschild (@nickyhilton) on


'Odrasla sam u kući prepunoj antiknog namještaja i skupocjenih umjetnina zbog čega sestra i ja nismo smjele ulaziti u takve sobe. Kao dijete uvijek sam sama sebi govorila da kad odrastem neću to imati i da će moji nasljednici imati pravo pristupa svakoj prostoriji', otkrila je dizajnerica.

 

A post shared by Nicky Rothschild (@nickyhilton) on


Foto: Instagram

Komentari