Glumica Mirna Medaković Stepinac nakon odmora s obitelji u Pakoštanima vratila se u Zagreb. 

Sunčani dan u našoj metropoli simpatična glumica je odlučila iskoristiti za šetnju centrom grada u opuštenom izdanju. Koliko uživa u svojim 'žabicama' kako sama voli nazvati svoje blizanke, gotovo svakodnevno pokazuje na društvenim mrežama, a još jednom je to pokazala i šetajući s obitelji nasmijana od uha do uha. Mirna je za ovu priliku odijenula tamnoplavu maksi haljinu bez rukava koju je uskladila uz bijele tenisice, a na leđa je stavila praktični ruksak u koji može spremiti sve potrepštine za blizanke. S druge strane Hrvoje se odlučio za ružičastu polo majicu i traperice te bijele tenisice, a najbolji dodatak koji je par imao definitivno je osmijeh koji nisu skidali s lica. 

Iako su druženja u četvero neizostavna posljednjih godinu i pol dana, djevojčice su sada starije pa suprug i ona stignu neko vrijeme izdvojiti za sebe. 'Nakon početnog šoka, jer kao novi roditelji nismo znali što nas čeka, sada je sve odlično. Hrvoje i ja stignemo se posvetiti jedan drugome. Sve polako sjeda na svoje mjesto, iako će njih dvije još dugo biti potpuno ovisne o nama', rekla je glumica još u lipnju.

Prisjetimo se, ponosni roditelji su početkom travnja s kćerkicama proslavili njihov prvi rođendan, a za tu prigodu su im Mirna i Hrvoje organizirali dva slavlja - jedno za obitelj, a drugo za njihove prijatelje i djecu u vikendici.