Dok se nekoliko puta govorilo kako je američki glumac, 55-godišnji Brad Pitt nakon prekida s bivšom suprugom, 44-godišnjom Angelinom Jolie, ljubovao s različitim zvijezdama, glumica je ipak romantične izlaske i ljubav zadržala za sebe. Naime, majka šestero djece, troje usvojene i troje biološke, nije imala vezu već nekoliko godina, a kako donosi Mirror, razlog takve odluke sada je otkrio izvor blizak Angelini. 

'Angelina je trenutno vrlo ispunjena i sretna, a razlog tome su njena djeca, ali i glumačka karijera. Ne izlazi ni sa kime, što je bio njen vlastiti izbor', rekao je spomenuti izvor portalu. Svo ovo vrijeme, posvetila je druženju s djecom i njoj dragim ljudima, ali i novom uzletu u glumačkoj karijeri. Izvor također nadodaje da glumica trenutno nema želju tražiti novu ljubav i da ne želi nikoga. Baš zbog toga što odugovlači brakorazvodne parnice, nedavno se nagađalo da Angelina još uvijek 'žali za Pittom'


Podsjetimo, glumački par je 2016. godine pokrenuo proces razvoda. Brad je navodno bivšoj supruzi Angelini postavio ultimatum. Ovaj je 55-godišnjak zauzeo stav tri godine nakon što je započeo proces rastave, jer smatra kako glumica namjerno 'odugovlači' s procesom. Bradov pravni tim smatra kako bi, ukoliko ju se na vrijeme u tome ne onemogući, ova 44-godišnjakinja mogla imati interesa ostati u braku još godinama. Brad i Angelina u vezi su bili 12 godina, od čega četiri u braku. Ovaj nekada sretan bračni par ima šestero djece, troje posvojenih i troje bioloških, 17-godišnjeg Maddoxa, 15-godišnjeg Paxa, 14-godišnju Zaharu, 13-godišnju Shiloh te 10-godišnje blizance Knoxa i Vivienne. Privremeno rješenje o skrbništvu donešeno je u travnju ove godine.