Kako prenosi Grazia Daily, zvijezde filma 'A Star is Born', 44-godišnji glumac Bradley Cooper i 33-godišnja pjevačica Lady Gaga, ponovno su podignuli prašinu oko svog odnosa nakon što su u medije dospjele informacije kako par tajno planira posjetiti Škotsku, a obožavatelji spomenutog filma posebno su oduševljeni jer je riječ o festivalu Glastonbury na kojem je par nastupao i u proslavljenom filmu. 

Naime, tamošnja voditeljica, Edith Bowman slučajno je otkrila kako će u svojoj emisiji ugostiti slavnog glumca 'koji bi trebao otpjevati pjesmu ili dvije s Lady Gagom, ali je to još uvijek tajna'. Vijest o nastupu glumca i pjevačice oduševila je mnogobrojne obožavatelje koji su na društvenim mrežama već počeli nagađati da je nastup na festivalu samo izgovor kako bi dvojac mogao što više vremena provesti zajedno.

Podsjećamo, otkako su se nedavno 44-godišnji glumac Bradley Cooper i ruska manekenka 33-godišnja Irina Shayk nakon četiri godine veze odlučili razići, sve su glasnija šuškanja o njegovoj vezi s 33-godišnjom pjevačicom i glumicom Lady Gagom. Iako su oboje demantirali kako između njih postoji nešto više od prijateljstva, a prema pisanjima stranih medija, Gaga je posebno pogođena prekidom slavnog para, vjerni obožavatelji ne odustaju od teorije kako između glumca i pjevačice ipak postoji romantična veza.