Influencerica i blogerica Sonja Kovač, koju baš zbog njezinih čestih putovanja i objava vezanih uz ista, na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi, svoj je 34. rođendan proslavila sa stilom. Kako je riječ o travel blogerici, nije neočekivano da je rođendansku zabavu odlučila organizirati upravo van granica Lijepe naše, a za destinaciju je ovoga puta odabrala grad koji je poznat po izvrsnim zabavama - Las Vegas. 

Na svom Instagram profilu, Sonja je podijelila nekoliko slavljeničkih fotografija na kojima pozira s balonima, ali svakako najzanimljivija je ona na kojoj se još naziru posljedice razuzdane dvodnevne zabave. Fotografirana u luksuznoj kupaonici čiji je pod prekriven konfetima i svjetlucavim resicama, upućuje na to da je Sonja imala pravi vegaški party kakvom nerijetko možemo svjedočiti u filmovima poput proslavljenog Mamurluka. 


U opisu fotografije, Sonja je napisala: 'Nered nakon rođendanskog tuluma! Predobro je slaviti rođendan u Sjedinjenim državama i imati proslavu koja traje dva dana!' i nadodala: 'Hvala vam svima za najbolje rođendanske želje, to mi mnogo znači! Volim vas sve!'