Srpska pjevačica Lepe Brena se s obitelji nedavno zaputila na odmor na otok Bali te se o svom putovanju odlučila pohvaliti svojim fanovima na Instagramu. U društvu sinova Stefana i Viktora te supruga Slobodana Živojinovića, 58-godišnja pjevačica uživala je u dočeku dobrodošlice lokalnog plemena. Vidno sretna obitelj u potpunosti uživa na svom odmoru, a Lepa Brena je u oduševljena svojim domaćinima koji su ih dočekali s gomilom cvijeća, pjesmom i plesom. Fotografije su oduševile fanove pjevačice koji su je obasuli komentarima o tome kako je lijepo vidjeti da joj je obitelj na prvom mjestu.

'Predivno, baš se lijepo provedite.', 'Zasluženo, uživajte', 'Napunite baterije za nove pobjede', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja. 

Obitelj se za putovanje odlučila nakon nesreće Stefana Živojinovića. Podsjećamo, prije nešto više od tjedan dana, Brenin sin doživio je stravičnu prometnu nesreću.  Zbog loših vremenskih uvjeta i skliskog kolnika na putu između Kopaonika i Beograda, Živojinović je svojim Mercedesom sletio u jarak, ali je na sreću prošao bez ozbiljnijih ozljeda.