Dražen Čuček toliko je uvjerljiv u svojim ulogama da zbog one Zlatka Majdaka u RTL-ovoj seriji ‘Pogrešan čovjek’ redovito čuje komentare da je jako zloban, iako je privatno potpuno drukčija osoba i s njim je, kako kažu njegovi kolege, pravi užitak surađivati. No upravo je to isticanje zlobe, koju je utjelovio u liku poduzetnika koji mari samo za sebe i svoje uspjehe, svojevrsni kompliment jer dokazuje da je 48-godišnji Čuček još jednom odlično interpretirao lik.



'Kompliment je ako gledatelji misle da sam zlikovac jer to je dokaz dobro obavljenog posla, kao i onog scenarističke i redateljske ekipe', kaže glumac koji je prije desetak dana snimio svoju posljednju scenu u seriji. O danima provedenim na setu Dražen ima samo riječi hvale, a iskustvo tog snimanja zauvijek će pamtiti.
'Da, vežem se uz kolege i projekte, bilo je ovo lijepo iskustvo', govori. Iako se ljetos razveo od supruge, producentice serije Jelene Veljače, bivši supružnici savršeno su funkcionirali na setu.



'Razvod ni najmanje nije utjecao na naš poslovni odnos, čak sam u to vrijeme od Jelene dobio neke od najdragocjenijih savjeta o glumi pred kamerama. Kad je riječ o privatnom, stvarno imamo super odnos', priznaje.
Da su u odličnim odnosima, potvrđuje i činjenica da su se prije nekoliko dana s trogodišnjom kćerkicom Leonom uputili u daleku Indoneziju na godišnji odmor, a trenutke idilične atmosfere Jelena je rado podijelila na društvenim mrežama.
'Sklad, ljubav i mir, to ja vidim, sjajni ste. Zaista za primjer roditelja koji znaju uskladiti vlastite životne odluke s djetetovim potrebama. Za svaku pohvalu', samo su neki od komentara na Instagramu na kojem Dražen, pak, i nije baš aktivan.
'Imam profile na nekoliko društvenih mreža, ali rijetko nešto objavim. Mislim da je imperativ dokumentiranja trenutka upravo njegovo (pre)kidanje', rekao nam je Čuček koji uživa u svakom trenutku sa svojom mezimicom.


'Zbog snimanja serije preselili smo se u Beograd, a svaka promjena nosi sa sobom prilagodbu. Lenu vidim svaki dan kada smo u istom mjestu boravka. Ona je dražesna, mila, mazna, senzibilna, mudra, interaktivna. Prepoznajem kod nje neke svoje karakterne crte', objašnjava Dražen, koji je jednom izjavio kako smatra da su četrdesete bile pravo vrijeme da postane otac i da sazre u tom smislu. Stoga smo ga upitali ima li neku strepnju povezanu s roditeljstvom, na što je vrlo kratko odgovorio.
'Strepim da ne strepim', kaže glumac i dodaje: 'Svijet je gotovo nepregledan, a toliko je i mogućnosti za rad i poslovna ostvarenja. Što god Lena jednog dana izabere, bit ću tu, na njezinoj strani'.


Iako je ostvario brojne zamijećene glumačke uloge, pa smo ga tako gledali kao Borivoja u seriji ‘Stipe u gostima’, Tina Halužana u ‘Počivali u miru’, Antu Pavelića u filmu ‘Narodni heroj Ljiljan Vidić’ te u ulozi Hitlera u predstavi ‘Opet on’, publika ga je dugo najviše poznavala po ulozi konobara Armanda u TV seriji ‘Bitange i princeze’.
'To je samo dokaz odličnog projekta i posla koji smo svi nadahnuto odradili. Ne smeta mi što su me dugo poistovjećivali s tom ulogom, ali volio bih da publika te iste glumce više prati u njihovim kazališnim dosezima. Začudili bi se što još mogu ponuditi', kaže Čuček koji je nedavno izjavio da na dan popuši čak kutiju cigareta, što mu ponekad odmaže na pozornici pa smo ga pitali je li smanjio taj porok.


'Nisam, ali prešao sam na elektroničke cigarete. Bolje je! To mi je jedini porok', šali se. 
Iako zazire od medijske pozornosti, pa je u odgovorima kratak i pomalo škrt, Čuček ne skriva da su mu godine donijele sreću, zadovoljstvo te da je trenutačno sretniji nego ikada.
'Sada sam bogatiji. Kad je riječ o neostvarenim željama, nemam ih, ali dogodit će se još štošta. Siguran sam u to', zaključio je.