Pjevačica Miley Cyrus i njezin sada već bivši suprug, Liam Hemsworth, nakon osam mjeseci braka odlučili su se razvesti, što je šokiralo javnost. 'Liam i Miley dogovorili su se oko razvoda. Oboje su odlučili da je to za njih najbolje jer se moraju fokusirati na sebe i vlastitu karijeru. I dalje će ostati predani roditelji svim svojim životinjama koje dijele dok se kao par ipak moraju maknuti jedno od drugog. Molimo vas da poštujete njihovu odluku i privatnost', rekao je glasnogovornik 26-godišnjakinje za E news. 

Njihovi problemi počeli su nedavno kad je Miley odlučila u javnosti podijeliti 'prljavi veš' iz njihova braka. Navodno je 29-godišnji Liam doživio živčani slom i optužio pjevačicu kako iznošenjem privatnosti njihovog braka želi javnosti pružiti predstavu i biti u centru pažnje. Na to je pjevačica izjavila kako se ona ni zbog koga neće mijenjati, te da je Liam odmah znao u što se upušta. Dodala je i da ako ju ne može prihvatiti takvu kakva je, da joj ni ne treba, što je samo jedan od razloga njihova razvoda. Svemu tome pridonosi i nedavna izjava plavokose pjevačice, u kojoj je priznala da ju bez obzira na to što je u hetero braku i dalje privlače žene.

Podsjetimo, Miley i Liam su se upoznali 2010. godine na snimanju filma 'The Last Song'. Par je službeno prohodao tijekom filma, a zaručili su se dvije godine kasnije, međutim zaruke nisu dugo trajale. Tri godine kasnije, Liam je pjevačici odlučio ponovno dati prsten, što je rezultiralo tajnim vjenčanjem u prosincu prošle godine. No, ljubav ipak nije bila dovoljno jaka, s obzirom da nisu izdržali ni godinu dana u braku. Ni Miley ni Liam još nisu komentirali novonastalu situaciju.